Kabak çekirdeğinin serüveni Topraktan Sofraya’da

Topraktan Sofraya, sofralara gelen besinlerin seyahatini Ülke TV ekranlarına taşıyor. Zeynep Tor bu hafta Nevşehir’den konutlara konuk olacak. Topraktan Sofraya grubu birinci olarak doğal gofret olarak da isimlendirilen kuru kaymak imalini öğrendi.  Nevşehir’de kabağın meşhur olduğunu duyan Zeynep Tor soluğu kabak tarlasında aldı. Kabak hasadına katılan ve hasadın artık eskisine nazaran daha kolay olduğunu belirten Zeynep Tor, kabakların çekirdeğini ayıklamaya yardım etti. Bir yandan çekirdek ayıklayan Zeynep Tor, öbür yandan da Nevşehirlilerle tarıma dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 

Daha güzel kurallarda üretim yapan üreticilerden, daha sağlıklı eserler tüketen topluma giden yolu öğrenmeye, keşfetmeye ve anlamaya çalışan program Topraktan Sofraya, Zeynep Tor’un sunumuyla her Pazar 18:00’de Ülke TV’de.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir